Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Is William straks Prins-Regent?

Britse royals staan voor een dilemma. Het is nog niet helemaal duidelijk hoe premier Johnson en zijn regering de coronacrisis willen bestrijden, maar het plan dat het meeste ophef veroorzaakt, is dat waarin landgenoten boven de 70 vier maanden thuis in quarantaine zouden moeten 'voor hun eigen be...

Is William straks Prins-Regent?

Britse royals staan voor een dilemma.

Het is nog niet helemaal duidelijk hoe premier Johnson en zijn regering de coronacrisis willen bestrijden, maar het plan dat het meeste ophef veroorzaakt, is dat waarin landgenoten boven de 70 vier maanden thuis in quarantaine zouden moeten 'voor hun eigen bestwil'.

Nog even afgezien van de impact die dit op al die burgers zou hebben, zou het ook een interessante situatie op Buckingham Palace creëren: de Queen is 93 jaar en kroonprins Charles is 71. Met die twee in verplichte zelfisolatie ligt het dan voor de hand dat prins William (37) als een soort tijdelijke regent zou gaan functioneren, misschien met zijn tante prinses Anne (69, de enige dochter van de Queen) en oom prins Edward (56, de jongste zoon van de Queen) als back-up. Prins Andrew zal men, gezien zijn omstreden reputatie, buiten beeld willen houden.