Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

William loopt spionnenstage

Prins William heeft een paar bijzondere weken achter de rug: de toekomstige koning mocht op snuffelstage bij onder andere MI6. De prins sleet een aantal weken bij MI6, de Secret Intelligence Service en nog meer 'spionnenorganisaties', zo heeft hij eerlijk toegegeven. De prins wilde graag met eige...

William loopt spionnenstage

Prins William heeft een paar bijzondere weken achter de rug: de toekomstige koning mocht op snuffelstage bij onder andere MI6.

De prins sleet een aantal weken bij MI6, de Secret Intelligence Service en nog meer 'spionnenorganisaties', zo heeft hij eerlijk toegegeven.

De prins wilde graag met eigen ogen het werk zien dat de organisaties leveren voor hun vaderland, waar de veiligheidstoestand al meer dan vijf jaar op 'severe' staat.

De prins draaide eerst een week mee bij het beroemde MI6 (hoi James Bond!). Daarna zat hij een week op de burelen van MI5 (de Security Service) om samen met anti-terrorismeteams te werken aan onderzoeken, analyse en surveillance. Hij ging ook op bezoek bij een Britse 'luisterpost' waar potentiële dreigingen worden opgespeurd.