Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

William en Kate 10 jaar getrouwd

Nieuwe foto's van Team Cambridge!  Als de dag van gisteren herinneren wij ons de sprookjesbruiloft van Will en Kate. Datum: 29 april 2011. Tien jaar geleden dus alweer. Van de drommen mensen op Trafalgar Square tot de billen van Pippa en de dienst in Westminster Abbey: het was een memorabele dag ...

William en Kate 10 jaar getrouwd

Nieuwe foto's van Team Cambridge! 

Als de dag van gisteren herinneren wij ons de sprookjesbruiloft van Will en Kate. Datum: 29 april 2011. Tien jaar geleden dus alweer.

Van de drommen mensen op Trafalgar Square tot de billen van Pippa en de dienst in Westminster Abbey: het was een memorabele dag en de grootste royal wedding die wij hebben meegemaakt sinds die van onze eigen huidige koning en koningin. Om even weer in de stemming te komen:

Sindsdien is er heel wat veranderd voor het Britse koningshuis, maar zeker ook voor Will en Kate zelf. Het koppel heeft inmiddels drie prachtige kinderen: George (7), Charlotte (bijna 6) en Louis (3). 

Krijg jij nou ook alweer helemaal kriebels bij het zien van de foto's van hun verloving en sprookjeshuwelijk, dan moet je morgen (30 april) bij de BBC zijn. Daar wordt een speciale documentaire uitgezonden voor het jubileum, compleet met interviews met trouwgasten van toen en andere koppels die op dezelfde dag in het huwelijksbootje stapten.

De uurlange special Royal Wedding: A Day to Remember wordt om 20.30 uur onze tijd uitgezonden op BBC One.

En Kate en William hebben ter gelegenheid van hun jubileum nieuwe foto's vrijgegeven...

...waaruit blijkt dat het met de liefde wel goed zit tussen die twee. Congrats! 

Beeld: ANP / Brunopress/Kensington Palace

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in