De romantiek is soms ver te zoeken, ook met prince charming aan je zijde.

Een prins als man, het blijkt geen garantie voor goede verjaardagscadeaus. Getuige prins William die in de podcast van voetballer Peter Crouch eerlijk bekende dat hij Kate ooit — ongevraagd — een verrekijker cadeau gaf.

Article continues after the ad

"Ik heb Kate ooit een verrekijker gegeven", lacht de prins tijdens de podcast. "En dat heeft ze me nooit echt laten vergeten."

Hoe het zo kwam? "Het was vroeg in onze verkering. Ik had 'm mooi ingepakt, en het was een echt goede verrekijker. Ik herinner me nog dat ik haar probeerde te overtuigen: 'Deze is heel goed en kijk eens hoe ver je ermee kunt kijken!"

Kate deed wat (bijna) elke vrouw zou doen. "Ze keek me echt zo aan van: 'Waarom geef je me nou een verrekijker?'. Het was geen succes. Ik weet zelf eigenlijk ook niet waarom ik dat ooit voor haar zou kopen."

Ha, heel relatable. Gelukkig heeft Will in de tussentijd zijn lesje geleerd. En mocht Kate ooit nog aan het vogelspotten slaan, dan kan ze de zolder op.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in