Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Will en Kate zoeken nieuwe buren

Gezellig op de thee bij Will, Kate, George, Charlotte en Louis? Sandringham is een bijzondere plek om te wonen. En dan echt niet alleen omdat Will en Kate er momenteel al hun tijd doorbrengen. In het dorpje Anmer op het estate van koningin Elizabeth wonen slechts 63 mensen in zo'n dertig woningen...

Will en Kate zoeken nieuwe buren

Gezellig op de thee bij Will, Kate, George, Charlotte en Louis?

Sandringham is een bijzondere plek om te wonen. En dan echt niet alleen omdat Will en Kate er momenteel al hun tijd doorbrengen.

In het dorpje Anmer op het estate van koningin Elizabeth wonen slechts 63 mensen in zo'n dertig woningen. Nieuwe buren moeten daarom door een rigoureuze screening komen. Maar als je binnen bent, hoor je er ook helemaal bij.

De tuin van Anmer Hall is het podium voor menig fotomoment...

En laten er nu net twee cottages te huur zijn pal aan de oprijlaan van Anmer Hall, het buitenverblijf van Will en Kate, waar zij in coronatijden al hun tijd slijten. Niet slecht, als je houdt van een royal onderonsje op zijn tijd.

Aan de oprijlaan van dit stulpje staan twee cottages te huur

Het gaat om een twee-onder-een-kapper met twee slaapkamers, te huur voor 725 pond, en een huis met drie slaapkamers en een grote tuin, te huur voor 875 pond per maand.

George, Charlotte en Louis-sightings en royal hond-uitlatings krijg je er gratis en voor niets bij. Een topdeal.

Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in