De Duke en Duchess of Cambridge vlogen deze week naar Belfast en bezochten aansluitend nog meer plaatsen in Ierland. In Belfast werden ze wel meteen aan het werk gezet!

Tijdens een bezoek aan de Empire Music Hall werden de royals achter de bar geschoven om biertjes te tappen voor de verzamelde Ieren. En dan ging ze zienderogen goed af. 

Article continues after the ad

Maar er stond nog meer op het programma. Zo bezochten ze donderdag Ballymena, waar Kate in gesprek ging met een scholiere (9 jaar) die bezig was aan een biografie over haar.

Aan haar onthulde hertogin van Cambridge wat het grootste voordeel is van haar titel: De vrouw van prins William is dol op de reizen die ze uit naam van koningin Elizabeth mag maken, vertelde ze aan de kleine schrijfster. 

Met haar man prins William bezocht ze onder meer Singapore, China, India en de Verenigde Staten. Naar Australië en Nieuw-Zeeland, Canada, Polen en Duitsland nam het stel de kinderen zelfs mee.

Een vierde kindje?

Tijdens een rondje door Ballymena bleef Catherine staan bij de baby en zijn vader, die zich tussen de toeschouwers bevonden. Ze gaf aan de vader toe dat ze erdoor moest denken aan een vierde kindje. "Hij is prachtig. Ik word er broeds van", zei de Britse.

Toen de vader vroeg of ze inderdaad een groter gezin zou willen, moest Catherine lachen. "Ik denk dat William zich dan een beetje zorgen zou maken."

Beeld: Getty Images/ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in