Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Will en Kate op stap met de kinderen

Prins George en prinses Charlotte hebben een weekje vrij van school. Dus namen papa en mama Will en Kate óók een week vrijaf. De Britse royals slijten de voorjaarsvakantie volgens insiders altijd óf met een skivakantie, óf in Anmer Hall, hun landhuis in Norfolk waar George en Charlotte de eerste ...

Will en Kate op stap met de kinderen

Prins George en prinses Charlotte hebben een weekje vrij van school. Dus namen papa en mama Will en Kate óók een week vrijaf.

De Britse royals slijten de voorjaarsvakantie volgens insiders altijd óf met een skivakantie, óf in Anmer Hall, hun landhuis in Norfolk waar George en Charlotte de eerste jaren van hun leven opgroeiden.

Kroonprinsje George zit in het eerste jaar van zijn basisschool, en Charlotte in het laatste jaar van haar peuterspeelzaal. Ze krijgen daardoor tegelijk vakantie, iets wat hun royal-ouders aangrijpen als een kans voor wat quality time.

Will en Kate doen hun best om hun kinderen, ook prinsje Louis die de familie vorig jaar volmaakte, een zo normaal mogelijke jeugd te gunnen. "We spelen heel graag samen buiten", deelde Kate onlangs tijdens een bezoek aan een basisschool. "En we vinden het fijn om veel tijd samen door te brengen."

Dat zit er deze week wel in.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in