Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Will en Kate in Dublin: Guinness o'clock

De Cambridges zijn in Ierland en dat betekent maar één ding: Guinness! Of nou ja: een dagje Dublin en dán een Guinness. Will en Kate zijn dinsdag tot en met donderdag op bezoek bij de Ierse buren, en werden vanmiddag (dinsdag) ontvangen in het centrum van Dublin waar ze een bezoek brachten aan Ár...

Will en Kate in Dublin: Guinness o'clock

De Cambridges zijn in Ierland en dat betekent maar één ding: Guinness! Of nou ja: een dagje Dublin en dán een Guinness.

Will en Kate zijn dinsdag tot en met donderdag op bezoek bij de Ierse buren, en werden vanmiddag (dinsdag) ontvangen in het centrum van Dublin waar ze een bezoek brachten aan Áras an Uachtaráin (de ambtswoning van de president mét zijn leuke viervoeters), the Garden of Remembrance, de Government Buildings en... het Guinness Store House!

Een uitstekende laatste stop, lijkt ons. En voor wie nu denkt: Will, Kate en Guinness dat klinkt me bekend in de oren. Dat klopt! Onderstaande beroemde kiekjes werden echter niet 'thuis' bij Guinness gemaakt, maar tijdens de viering van St. Patrick's Day in Londen. Een goede oefening voor the real thing.

De start vanmiddag in Dublin deed natuurlijk erg denken aan die van Harry en Meghan vlak na hun huwelijk. Ook zij werden gekiekt met de honden (voor de liefhebbers: Brod and Sioda) en de president en zijn vrouw natuurlijk.

Mooi groen is niet lelijk

Een jaar geleden waren Will en Kate voor het laatst in officiële hoedanigheid op Ierse bodem, toen in Noord-Ierland waar de pintjes óók rijkelijk vloeiden.

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in