Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Wil je zien: vanavond vertelt Delphine haar kant van het verhaal

Alles over Delphine's tocht naar prinses, vanaf vanavond op Belgische tv. Ze heeft nogal een verhaal te vertellen. Over leugens, denkmantels, wanhoop en haar tocht om de Belgische koning Albert te laten bekennen dat zij inderdaad zijn buitenechtelijke dochter is. Dat deed hij in 2020 na een jaren...

Wil je zien: vanavond vertelt Delphine haar kant van het verhaal

Alles over Delphine's tocht naar prinses, vanaf vanavond op Belgische tv.

Ze heeft nogal een verhaal te vertellen. Over leugens, denkmantels, wanhoop en haar tocht om de Belgische koning Albert te laten bekennen dat zij inderdaad zijn buitenechtelijke dochter is.

Dat deed hij in 2020 na een jarenlange strijd. Waarna Delphine officieel een prinses werd. Sindsdien heeft ze haar familie ontmoet. Is ze aanwezig geweest bij de Nationale Dag. Nam ze deel aan de Belgische Dancing with the Stars. Maar echt haar verhaal doen, dat deed ze nog niet.

Tot vanavond, want dan gaat op het Belgische Eén (hier te vinden) de driedelige docuserie Delphine: mijn verhaal in première. En vertelt Delphine voor het eerst haar eigen levensverhaal. Ze stelt ook haar eigen fotoalbums ter beschikking, en haar partner, moeder, vrienden en advocaten komen allemaal aan het woord.

Dat belooft wat, kortom, de komende drie woensdagavonden om 20.40 uur. Hier een kort voorproefje.

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in