'Ik moest mijn gezin uit Engeland weghalen.'

Britse talkshowhost James Corden is een bekende van prins Harry en werkt tegenwoordig in Los Angeles. Wat de drempel net iets lager maakte om Zijn Koninklijke Hoogheid op een toeristenbus te krijgen, voor een rondje LA in combinatie met een afternoon tea en een goed gesprek.   

Article continues after the ad

Harry zei daarin onder andere dat de Sussexit wat hem betreft 'meer een stapje terug doen dan aftreden' inhield en legde de schuld bij wat hij de 'toxic media' noemde. "De druk van in Londen zijn verwoestte mijn mentale gezondheid. Ik deed wat elke vader of echtgenoot zou doen en dacht: hoe krijg ik mijn gezin hier weg? Maar we zijn nooit weggelopen," voegde hij er een beetje onlogisch aan toe.

Over Meghan zegt Harry dat hij op hun tweede date al wist dat Meghan de Ware was. Een normale avond in Santa Barbara is "Archie eten geven, in bad doen, in bed stoppen, voorlezen en instoppen. Meghan bestelt wat te eten of haalt wat af. Daarna gaan we naar bed, zetten de tv aan en kijken Jeopardy of Netflix."

Prins Harry: 'The Crown is losjes gebaseerd op de waarheid'

Hij vertelde ook dat hij Zoomt met prins Philip en de Queen, die Archie voor kerst een wafelijzer stuurden "die Meghan gebruikt voor haar 'organic mix'." Harry noemt zijn zoon 'hysterisch' en verklapte dat zijn eerste woordje 'krokodil' was. Hij blijkt ook The Crown te kijken: "Dat is losjes gebaseerd op de waarheid. Het is uiteraard niet honderd procent accuraat, maar het geeft je een idee van de lifestyle en de druk van plicht en dienstbaar altijd voor alles laten gaan, en wat dat met je kan doen."

Bij de villa die model stond voor die van de oom en tante van The Fresh Prince of Bel Air rapte Harry de titelsong, waarna Corden Meghan belde met de suggestie het huis te kopen. Die verscheen per Facetime, noemde haar man 'Haz' en zei "Volgens mij zijn we wel vaak genoeg verhuisd."

Foto (c) Getty Images, Late Late Show

Doe je mee aan de grote Nouveau Enquête? Kost je maar 5 minuutjes en we verloten fijne beautypakketten als bedankje!