Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Wil je zien: prachtige intieme foto's van Kate en William

Fotograaf Chris Jackson is een bekende van het stel. Royals behoren tot de meest gefotografeerde mensen ter wereld, maar vaak zijn het foto's die worden genomen bij het gaan en komen tijdens een werkbezoek. Sommige fotografen hebben echter een streepje voor en krijgen wel eens een privéopdracht. ...

Wil je zien: prachtige intieme foto's van Kate en William

Fotograaf Chris Jackson is een bekende van het stel.

Royals behoren tot de meest gefotografeerde mensen ter wereld, maar vaak zijn het foto's die worden genomen bij het gaan en komen tijdens een werkbezoek.

Sommige fotografen hebben echter een streepje voor en krijgen wel eens een privéopdracht. Denk daarbij aan de prachtige portretten die Erwin Olaf schoot van het koninklijk gezin…

…maar ook aan huisfotograaf Jeroen van der Meyde die de Oranjes al veelvuldig in hun eigen habitat heeft gefotografeerd en voor vrolijke foto's zorgt, zoals hier in 2017.

Ook in Zweden hebben ze een paar fotografen, zoals Linda Broström en Kate Gabor, die kind aan huis zijn in Paleis Haga.

Het was kroonprinses Victoria zelf die hiermee kwam: minder belastend voor de kinderen dan een openbare fotosessie en bij vertrouwde gezichten zijn ze meer zichzelf, wat spontanere foto's oplevert.

Het geheime wapen van de Windsors heet Chris Jackson, die jarenlang zijn sporen verdiende als royalty fotograaf voor Getty Images.