Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Wil je zien: The Crown doet Diana's Revenge Dress

En het is weer een exacte kopie. De opnames van seizoen vijf van The Crown zijn op Britse bodem in volle gang. En dat betekent dat we af en toe een glimp kunnen opvangen van wat ons in november 2022 (!) te wachten staat.  Zo zagen we al dit kiekje van actrice Elizabeth Debicki, die in de huid van...

Wil je zien: The Crown doet Diana's Revenge Dress

En het is weer een exacte kopie.

De opnames van seizoen vijf van The Crown zijn op Britse bodem in volle gang. En dat betekent dat we af en toe een glimp kunnen opvangen van wat ons in november 2022 (!) te wachten staat. 

Zo zagen we al dit kiekje van actrice Elizabeth Debicki, die in de huid van Diana kruipt voor de laatste twee seizoenen van de serie. En is dit de nieuwe Charles.

Ook lekt er wel eens vaker een momentje uit. Zo is inmiddels bekend dat het beroemde Panorama-interview van Diana een rol gaat spelen in een van de tien afleveringen. En weten we sinds dit weekend ook zeker dat we een van Diana's beroemdste looks van na haar scheidingsnieuws gaan terugzien: de Revenge Dress van Christina Stambolian.

De prinses droeg de jurk in 1994 bij de Serpentine Gallery op de avond dat er een interview met prins Charles op televisie kwam waarin hij zijn ontrouw toegaf. En eerlijk is eerlijk: bij The Crown zijn ze altijd sterk in looks kopiëren en hun acteurs laten lijken op de royals. Maar deze foto's zijn wel héél erg spot on.

Dat smaakt naar veel meer, maar we moeten dus nog een vol jaar wachten op nieuwe Crown-aanwas. Misschien deze wintermaanden maar een herkijk van de eerste vier seizoenen inplannen?

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in