Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Wij zijn obsessed met het splitje van Letizia

De boot cut is BACK! Hou je wel van een lossere broekspijp en ben je nog op zoek naar inspiratiemateriaal voor jouw lenteversie van de boot cut? Koningin Letizia van Spanje is er voor je. Zij koos deze week voor een wel heel opvallend lookje, en nu willen wij dit ook. Als koningin moet je oplette...

Wij zijn obsessed met het splitje van Letizia

De boot cut is BACK!

Hou je wel van een lossere broekspijp en ben je nog op zoek naar inspiratiemateriaal voor jouw lenteversie van de boot cut? Koningin Letizia van Spanje is er voor je. Zij koos deze week voor een wel heel opvallend lookje, en nu willen wij dit ook.

Als koningin moet je opletten waar je een stukje huid laat zien. Maar deze aanpak van Letizia is sexy, spannend en subtiel tegelijk: doe de enkelsplit!

Zelfs de details van deze outfit zijn lekker

De reina koos in Madrid voor een rood maatpak van Roberto Torretta, een rode blouse, rode schoenen en zelfs een matching tas van Carolina Herrera om de monochrome look helemaal af te maken. Perfectie, vinden wij.

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in