Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Wie is deze royal krullenbol?

Het is de kersverse vierjarige dochter van... ...prinses Madeleine van Zweden! De Zweedse prinses woont met haar familie in Florida, en trakteert regelmatig op zonnige kiekjes van de kleine Adrienne, haar broer Nicolas (6) en grote zus Leonore (8), die voor de verjaardagsportretten een bij haar z...

Wie is deze royal krullenbol?

Het is de kersverse vierjarige dochter van...

...prinses Madeleine van Zweden!

De Zweedse prinses woont met haar familie in Florida, en trakteert regelmatig op zonnige kiekjes van de kleine Adrienne, haar broer Nicolas (6) en grote zus Leonore (8), die voor de verjaardagsportretten een bij haar zusje matchend jurkje aantrok.

Dat Madeleine, het zusje van kroonprinses Victoria en prins Carl Philip, regelmatig foto's van haar drie kinderen deelt, is weldoordacht. Zo voorkomt ze dat ze worden achternagezeten door paparazzi in de VS.

Onder de nieuwe plaatjes van de leuke krullenbol, geboren in Stockholm maar opgegroeid in Miami, schreef haar moeder: "Je bent onze jongste, maar je staat stevig op je benen. Je bent slim, zorgzaam en zit vol leven. We houden allemaal heel veel van je."