Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

When Emily (in Paris) met Diana

Als dochter van Phil Collins maak je nog eens wat mee. Als je wel een hebt weggedroomd bij het leven van Emily in Paris op Netflix, weet je waarschijnlijk ook wel dat de dame in kwestie Lily Collins is, de dochter van Phil. En dat brengt zo zijn droommomenten met zich mee, zo'n beroemde vader. Ho...

When Emily (in Paris) met Diana

Als dochter van Phil Collins maak je nog eens wat mee.

Als je wel een hebt weggedroomd bij het leven van Emily in Paris op Netflix, weet je waarschijnlijk ook wel dat de dame in kwestie Lily Collins is, de dochter van Phil. En dat brengt zo zijn droommomenten met zich mee, zo'n beroemde vader.

Hoewel, droommomenten... Ja, oog in oog staan met prinses Diana is natuurlijk best een droom. Maar als je één bent, vind je er weinig aan. Dat bewees Lily (32) deze week in de talkshow van James Corden. Waar een oude foto van haarzelf, haar vader en moeder en de prinses werd gedeeld uit 1990.

Lily, lachend: "Ik weet dit niet meer, maar dit is wat ze me later verteld hebben: ik gaf Diana bloemen, en zodra ze ze wilde aanpakken, trok ik ze terug. Het werd helemaal stil, maar ik zag er tenminste wél cute uit."

LOL. Hieronder bekijk je het hele filmpje.