Het is altijd even heerlijk binnenkijken bij de royals! 

Stuk voor stuk druppelen de Koninklijke Kerstwensen binnen en het is weer genieten.

Kroonprins Charles en zijn vrouw Camilla kozen voor een foto die eerder dit jaar op Cuba is gemaakt, tijdens een officieel bezoek. Milieukrijger Charles is zo dol op vintage auto's dat hij die van zichzelf allemaal heeft laten ombouwen zodat ze op biobrandstof kunnen rijden.

Article continues after the ad

Prins Harry vermomde zich als Royal Santa voor zijn kerstgroet aan kinderen van militairen. De kerstkaart van de Sussex'jes houden we nog even tegoed. 

En ook de rest van de familie liet zich niet onbetuigd: drie aanstaande koningen hielpen de Queen met het bereiden van Christmas Pudding voor het goede doel. Ook de Cambridge'jes wachten nog even met hun officiële kerstkaart.

De zuiderburen zetten een gezinsfoto van de festiviteiten rond kroonprinses Elisabeths 18de verjaardag op hun kerstkaart.

Dit zijn wat minder bekende royals, maar it's the season of goodwill, dus we nemen ze gewoon mee: Valerie, Dushan en Barbara van Joegoslavië. 

De kerstfoto van de Noorse Royals toont de hele eredivisie. Hij is genomen voor koning Harald ziek werd, kroonprins Haakon is - zoals wel vaker - nu even regent. 

En deze had je al voorbij zien komen op Nouveau: Heel Noorwegen Bakt & Plakt. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Balancing act 🎄

Een bericht gedeeld door Marie-Chantal of Greece (@mariechantal22) op

Dit is nog niet De Kerstkaart van de Griekse Royals, maar die is duidelijk wel in voorbereiding: prinses Maria-Olympia tuigt de boom op in New York.

Carole Middleton, de moeder van hertogin Kate, slaat de kerststress intussen lekker van zich af op het hoofdkantoor van Party Pieces...

...en prins Leka van Albanië (hij zou koning Leka zijn als het geen republiek was geworden) deelde kerstcadeautjes uit aan schoolkinderen in een arme wijk. 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in