(c) stichting prins Laurent
(c) stichting prins Laurent

Plus: een rondje royal kiekjes die je niet wilt missen.

We vegen nog even wat royal eindjes van de afgelopen dagen bij elkaar. Om te beginnen de nieuwjaarswens van prins Laurent van België. Goed om te zien dat prinses Claire zich overduidelijk beter voelt. En zo te zien heeft Laurent een voorschot genomen op de goede voornemens, hij is behoorlijk afgevallen. Ook op de foto: prinses Louise (17) en prinsen Nicolas en Aymeric (16).

Fijne fotodump

Eloise trakteerde op een 'fotodump' van alle gave dingen die ze heeft meegemaakt en daar zit ook een leuke foto van haar met haar moeder prinses Laurentien in een piratenblouse bij .

Liefde in Oslo

De liefde tussen Noorse prinses Märtha Louise en haar sjamaan Derek Verrett is nog springlevend.

Article continues after the ad

Zo te zien heeft hij de feestdagen in Noorwegen doorgebracht met Märtha Louise en haar dochters.

Altijd koddig om een prinses die over een hele schatkamer kan beschikken - even swipen - een plastic feesttiara te zien dragen 😁

All in the family

(c) Jazmin Grace Grimaldi

Jazmin Grace Grimaldi, de oudste dochter van prins Albert, trakteerde intussen op foto's met haar halfbroer Alexandre en haar halfzus en halfbroer prinses Gabriella en prins Jacques, mooi dat die allemaal leuk met elkaar optrekken.

Camilla krijgt promotie

Koningin Elizabeth heeft haar schoondochter Camilla benoemd tot lid in de Orde van de Kousenband. De hertogin van Cornwall treedt daarmee toe tot de hoogste ridderorde van het Verenigd Koninkrijk. En dat voor de vrouw die ooit zo verguisd werd - het kan verkeren. 

Mabel & de airmiles

En tenslotte nog prinses Mabel, diep bedroefd op de uitvaart van haar goede vriend Desmond Tutu.

Als je op Oudjaarsdag helemaal naar Zuid-Afrika wilt reizen voor een vroege uitvaart op nieuwjaarsdag, dan zit iemand écht in je hart.

Foto's (c) Getty Images, ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in