Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Waardig in wit: hertogin Kate bij Anzac herdenking

Haar aanwezigheid was een verrassing! Het is vandaag Anzac Day, in Australië en Nieuw-Zeeland de jaarlijkse officiële gedenkdag voor alle inwoners die aan oorlogen, conflicten en vredesmissies hebben deelgenomen. Gezien de Gemenebest-banden wordt de dag ook in het Verenigd Koninkrijk herdacht doo...

Waardig in wit: hertogin Kate bij Anzac herdenking

Haar aanwezigheid was een verrassing!

Het is vandaag Anzac Day, in Australië en Nieuw-Zeeland de jaarlijkse officiële gedenkdag voor alle inwoners die aan oorlogen, conflicten en vredesmissies hebben deelgenomen. Gezien de Gemenebest-banden wordt de dag ook in het Verenigd Koninkrijk herdacht door de royals.

Dat prins William de honneurs waarnam door een krans te leggen, was al bekend. Een last minute verrassing was de aanwezigheid van zijn vrouw Catherine, de hertogin van Cambridge. Nu koningin Elizabeth zich steeds minder in het openbaar vertoont, is duidelijk dat Kate naar voren wordt geschoven als ‘senior royal’.

Hertogin Kate droeg een witte, vooruit, ivoorkleurige coat dress van Alexander McQueen uit 2015...

... die ze debuteerde bij de doop van haar dochter, prinses Charlotte...

...en in 2016 te zien was op het balkon van Buckingham Palace tijdens Trooping The Colour.

Erbij een nieuwe brede haarband van Jane Taylor, modelletje kokoshnik of halo, zoals je wilt. Als sieraden de pareloorbellen van prinses Diana waar ze vaak mee wordt gespot en een klaproos, symbool voor  gevallenen in oorlogstijd.

Verder had ze een zwarte suède clutch van Jenny Packham bij zich.   

Foto's (c) Getty Images, ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in