De Sussex'jes hebben Canada verlaten.

Prins Harry en hertogin Meghan hebben samen met Archie (10 maanden) Canada verlaten. Ze zijn van Vancouver Island met een privévliegtuig naar Los Angeles gereisd, volgens zowel The Sun als People Magazine. De Sussex'jes zouden voor het sluiten van de grenzen tussen Canada en de Verenigde Staten zijn vertrokken, vermoedelijk om mogelijke werkzaamheden in Amerika niet mis te lopen.

Hun nieuwe zakelijke team aan managers en PR-mensen is in L.A. gevestigd. Overigens maakte zich settelen in Los Angeles al de hele tijd deel uit van hun masterplan als 'financieel onafhankelijke royals'. De actie druist wel in tegen het advies om binnen te blijven / niet te reizen én Meghans eerdere claim dat ze niet zou terugkeren naar de VS zolang Trump daar president is. 

Article continues after the ad

Waar ze voorlopig wonen is nog niet bekend, wel weten we dat Meghan eerder dit huis in Malibu in het diepste geheim heeft bezichtigd en dat er 'beveiligingsactiviteiten' rond zijn gespot. Stel dat ze hier zijn neergestreken, dat zitten ze er leuk bij, kijk maar: 

Foto's (c) Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in