Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Waar skiën de royals dit jaar?

Wintersport is een very royal tijdsverdrijf in de koude maanden. Dus trekken de prinsen, prinsessen, koningen en koninginnen er met z'n allen op uit naar de beste wintersportlocaties ter wereld. Verbier Een ware royal- en celeb hotspot in Zwitserland, want wie komt er eigenlijk niet? Will en Kate...

Waar skiën de royals dit jaar?

Wintersport is een very royal tijdsverdrijf in de koude maanden. Dus trekken de prinsen, prinsessen, koningen en koninginnen er met z'n allen op uit naar de beste wintersportlocaties ter wereld.

Verbier

Een ware royal- en celeb hotspot in Zwitserland, want wie komt er eigenlijk niet? Will en Kate worden er regelmatig gespot, net als zijn nichtjes Eugenie en Beatrice. Filip en Mathilde van België reizen ook elk jaar af naar Verbier, net als de Deense kroonprins Frederik en zijn gezin.

Lech (en omgeving)

Lech is qua royals eigenlijk alleen de plek van de Oranjes, maar Albert en Charlene van Monaco doen in de winter vaak het naastgelegen Zürs aan, waar ze ook hun tweeling Jacques en Gabriella op de latten zetten. Ook Caroline wordt hier vaak gespot met haar kinderen en kleinkinderen.

Jaca

De Spaanse royals vieren hun jaarlijkse skivakantie in het Spaanse Jaca, in de Pyreneeën op zo'n 500 kilometer van Madrid.

Sälen

Ook de Zweden houden van een thuiswedstrijd. Victoria en co. zouden dol zijn op Sälen, het grootste skigebied van hun land. En de kleintjes zijn er ook al verliefd op, zo te zien.