Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Virginia geeft prins Andrew de genadeslag

Net toen de prins dacht dat het allemaal niet erger kon... Mocht prins Andrew na zijn kansloze interview over zijn vriendschap met veroordeeld pedofiel Jeffrey Epstein en de fall-out daarvan hebben gehoopt dat het ergste achter de rug was, dan komt hij bedrogen uit. Uit research van de Daily Mail...

Virginia geeft prins Andrew de genadeslag

Net toen de prins dacht dat het allemaal niet erger kon...

Mocht prins Andrew na zijn kansloze interview over zijn vriendschap met veroordeeld pedofiel Jeffrey Epstein en de fall-out daarvan hebben gehoopt dat het ergste achter de rug was, dan komt hij bedrogen uit.

Uit research van de Daily Mail blijkt  dat de prins - derde kind van de Queen, hertog van York - bij de opening in 2009 van een groots opgezette technische universiteit in Djedda (Saudi-Arabië) als officieel handelsgezant voor  'verbijsterende belangenverstrengeling' zou hebben gezorgd.

Zo lobbyde hij succesvol voor de vestiging in Bahrein van een bankfiliaal van een bevriende zakenmagnaat, de exclusieve Luxemburgse Banque Haviland van David en diens zoon Jonathan Rowland. Wat niet erg klinkt als de Britse belangen dienen.

De krant haalde nog meer bewijzen boven water dat Andrew tijdens zijn officiële zakenreizen als handelsambassadeur op kosten van de belastingbetaler voornamelijk bezig was met zijn eigen belang. Het zou verklaren hoe Zijne Koninklijke Hoogheid zo buitengewoon riant leeft van een betrekkelijk bescheiden toelage.