Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Victoriaanse vibes van prinses Margriet

De Goth van Oranje in een actuele look. Als het om Canadese zaken gaat, komen die vrijwel altijd op de agenda van prinses Margriet. Dus toen de Canadese premier Trudeau een bliksembezoek bracht aan Nederland, ging hij vanuit de Ridderzaal door naar de Canadese oorlogsbegraafplaats in Bergen op Zo...

Victoriaanse vibes van prinses Margriet

De Goth van Oranje in een actuele look.

Als het om Canadese zaken gaat, komen die vrijwel altijd op de agenda van prinses Margriet.

Dus toen de Canadese premier Trudeau een bliksembezoek bracht aan Nederland, ging hij vanuit de Ridderzaal door naar de Canadese oorlogsbegraafplaats in Bergen op Zoom, waar HKH hem begroette met een gehandschoende boks. 

Daar heeft hij bij een herdenkingsmonument een krans gelegd, samen met prinses Margriet. Na een korte ceremonie waarin de volksliederen van beide landen werden gespeeld liep Trudeau langs een aantal graven.

En of het nu de bedoeling was of niet, de prinses zag er passend Victoriaans uit, alsof ze alvast een beetje in de stemming was van Allerheiligen / Halloween.

Maar dan wél met hippe kick-ass laklaarzen. Well played, Margriet!  

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in