Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Victoria en co: in Zweden lijkt kerst al begonnen

Héérlijk kerstige plaatjes uit Stockholm. Het is dat we weten dat hygge uit Denemarken komt, anders hadden we gedacht dat het concept van Zweedse bodem stamde. Zeker na het zien van de advent-videoboodschap van de Zweedse kroonprinses Victoria, prins Daniel en hun kinderen prinses Estelle en prin...

Victoria en co: in Zweden lijkt kerst al begonnen

Héérlijk kerstige plaatjes uit Stockholm.

Het is dat we weten dat hygge uit Denemarken komt, anders hadden we gedacht dat het concept van Zweedse bodem stamde. Zeker na het zien van de advent-videoboodschap van de Zweedse kroonprinses Victoria, prins Daniel en hun kinderen prinses Estelle en prins Oscar.

Zondag was het de eerste dag van de advent, en die werd door de Zwoyals feestelijk onthaald. Compleet met knisperend haardvuur, gezellig kaarslicht en een glansrol voor de jonge royals die zo te zien best een beetje een binnenpretje met elkaar hadden. En natuurlijk pup Rio, ze zouden wel gek zijn om die niet in de knusheid te laten delen.

Ze zijn duidelijk niet van de melkboer, die kinderen

En Estelle (8) sprak zelfs haar landgenoten toe in een tafereeltje dat wij ook van onze Nederlandse royals graag zouden zien. Ach, toe, een kerstboomparty met de drie A's? Als we het heel lief vragen?

Beeld: Kungahuset

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in