Het wordt krap. Harry en Meghan willen nog wat extra dingen verbouwen aan hun nieuwe paleisje. En verhuizen daardoor wel héél dicht op haar uitgerekende datum.

De duke en duchess of Sussex maken zich klaar voor een verhuizing van het Londense Kensington Palace naar Frogmore House in Windsor. Maar dat gaat niet vanzelf.

Article continues after the ad

De verbouwing loopt namelijk nogal uit. Daar ontkomen kennelijk zelfs royals niet aan. Eigenlijk zou het koppel volgende week over gaan, dat wordt nu over een maand.

Perfect

Baby Sussex wordt eind april, begin mei verwacht, dus krap wordt het wel. Door hun eigen toedoen, melden insiders aan The Sun. "Ze zijn nogal veeleisend. Maar dat is ook begrijpelijk, elke huiseigenaar wil dat zijn huis perfect is."

Dat mag ook wel, gezien het geschatte prijskaartje. Meghan en Harry zouden meer dan een miljoen in de oude cottage hebben gepompt. Maar dan hebben ze straks ook wat natuurlijk. Blijf nog maar even zitten baby!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in