Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Van een 'bezige bij' tot een gebakje: 7 x de bijzonderste hoeden van Royal Ascot

Een feest bomvol, champagne, royals, extravagante hoeden en paarden: The Royal Ascot in Berkshire. Het is elk jaar weer een feest, dit jaar waren ook onze koningin Máxima en koning Willem-Alexander aanwezig. Voor ons was het vooral een mooi moment om gekke hoeden te spotten. Hoedenparade Wat een ...

Van een 'bezige bij' tot een gebakje: 7 x de bijzonderste hoeden van Royal Ascot

Een feest bomvol, champagne, royals, extravagante hoeden en paarden: The Royal Ascot in Berkshire. Het is elk jaar weer een feest, dit jaar waren ook onze koningin Máxima en koning Willem-Alexander aanwezig.

Voor ons was het vooral een mooi moment om gekke hoeden te spotten.

Hoedenparade

Wat een fijne exemplaren kwamen er weer voorbij. Allereerst een pluim voor onze eigen koningin. Iedereen was het daar over eens: zij was de parel van de avond. Máxima droeg een exemplaar van de Nederlandse ontwerper Berry Rutjes. 

Kleurrijk 'gebakje'

Het Britse fotomodel Jodie Kidd droeg verschillende gekleurde kleine hoedjes boven op elkaar. 

Bloemencorso

Interieurdesigner Anouska Lancaster is altijd in voor wat geks, zo droeg ze ooit een hoed vol veren van een pauw en een exemplaren met papegaaien en nu koos ze voor een bonte verzameling bloemen. 

Zoemmmm

Ella Reese was in een wilde bui en koos voor een hoed met daarop een reusachtige bij.

Veren

Princess Anne was redelijk ingetogen dit jaar met haar 'keurige' exemplaar met veren. 

Degelijk

Kate Middleton had een blauwe hoed op d'r hoofd van Philip Treacy. Het was niet echt een opvallend versiersel, maar meer degelijk.

Vlinder



Een bezoeker van Royal Ascot, naam niet bekend, viel op door haar bijzondere exemplaar van een vlinder.

Bron: Vanity Fair Beeld: ANP/Getty

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in