De hele familie zit in een zomerse bubbel op Öland.

Het was alweer even geleden dat er een officieel familieportret van de Zweedse Royals kon worden gemaakt. Prinses Madeleine woont met haar gezin in Florida en kon door de pandemie niet zo makkelijk overwippen.

Article continues after the ad

Deze zomer lukte het wel en waren alle Bernadottes weer paraat op Solliden, de zomerresidentie van de Zwoyals op Öland, voor hun gebruikelijke staycation. Alle kinderen van koning Gustaf en koningin Silvia hebben op het terrein hun eigen verblijf, maar ze eten er vaak wel samen in de villa. 

Van links naar rechts prinses Estelle, kroonprinses Victoria, prins Alexander en zijn moeder, prinses Sofia, met op de arm jongste zoon prins Julian.

Naast Sofia echtgenoot prins Carl Philip met zoon prins Gabriel. Op de kar prinses Leonore, de oudste dochter van Madeleine en prins Oscar, de zoon van Victoria en prins Daniel, die voor de kar staat.

Achterin de kar prinses Adrienne, de jongste dochter van Madeleine, die ervoor staat met echtgenoot Chris O'Neill en zoon prins Nicolas.

Ook van de partij: maltipoo Rio van het gezin van Victoria en Daniel, en Brandi, het harige kind van koning Carl Gustaf en koningin Silvia.

Victoria en Daniel voeren dit jaar per jacht naar Oland, met de prins aan het roer en de kroonprinses druk met de touwen.

Carl Philip en Sofia, met een wat ongelukkige Mom Pony, kwamen met de auto: "De hele achterbank staat nu vol met stoeltjes."

En prinses Madeleine arriveerde een maand geleden al in haar vaderland, ook wel vanwege een royal charme-offensiefje.

Foto (c) Kungahuset, Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in