Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Twinning! Kroonprinses Mary en hertogin Kate

Misschien even overleggen voor later deze maand? Op 22 en 23 februari brengt Catherine, de hertogin van Cambridge, een bezoek aan Denemarken. Ze gaat daar het werk van The Royal Foundation Centre for Early Childhood (haar pet project) voor het eerst een internationaal podium geven. Kate gaat in K...

Twinning! Kroonprinses Mary en hertogin Kate

Misschien even overleggen voor later deze maand?

Op 22 en 23 februari brengt Catherine, de hertogin van Cambridge, een bezoek aan Denemarken. Ze gaat daar het werk van The Royal Foundation Centre for Early Childhood (haar pet project) voor het eerst een internationaal podium geven.

Kate gaat in Kopenhagen op pad met kroonprinses Mary van Denemarken en het is te hopen dat de dames even vooraf kortsluiten wie wat draagt. Ze hebben namelijk dezelfde smaak en bovendien de nodige identieke kleding in de kast hangen, kijk maar.

Deze Emilia Wickstead hangt in beide inloopkasten, zij het wel in elk een andere kleur.  

Het is niet exact dezelfde jurk, maar Mary's exemplaar lijkt toch sprekend op de verlovings-Issa van Kate.

Deze van Beulah London? Konden ze ook al geen weerstand aan bieden.

En hun smaak in kant en business wear komt ook al aardig overeen. Toch even een Fashion Summit houden, voor de koffers voor Kopenhagen worden gepakt? 

Foto's (c) Getty Images, ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in