Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Tronen & Tiara's: het ándere royaltynieuws van deze week

We praten je even helemaal bij, ook over Mathilde en MT!  Met twee (eigenlijk drie) staatsbezoeken was er deze week zoveel royaltynieuws dat niet alles uitgebreid aan bod kon komen. Daarom nog even een overzichtje van wat er buiten India (de Oranjes) en Pakistan (de Cambridge'jes) is gebeurd. Den...

Tronen & Tiara's: het ándere royaltynieuws van deze week

We praten je even helemaal bij, ook over Mathilde en MT! 

Met twee (eigenlijk drie) staatsbezoeken was er deze week zoveel royaltynieuws dat niet alles uitgebreid aan bod kon komen. Daarom nog even een overzichtje van wat er buiten India (de Oranjes) en Pakistan (de Cambridge'jes) is gebeurd.

Denemarken

Prins Christian van Denemarken, de oudste zoon van kroonprins Frederik en kroonprinses Mary, werd 14 jaar. Zijn moeder maakte deze foto, Christian is gek op tennis.

Zijn moeder, kroonprinses Mary, ontving Farzana uit Bangladesh op Amaliënborg. Farzana maakt zich in haar eigen land sterk voor onderwijs voor meisjes en het tegengaan van kindhuwelijken. Misschien moet Mary eens gaan praten met prinses Mabel?

België

Koningin Mathilde pakte al leuk uit voor het staatsdiner tijdens het bezoek aan Luxemburg, maar ook de contraprestatie - een galaconcert van de Belgen - mocht er zijn. Groothertogin Maria Teresa sloeg deze avond over (naar verluidt vanwege een 'hoofdpijntje'), maar kroonprinses Stéphanie compenseerde de afwezigheid ruimschoots in een prachtige jurk: shocking pink staat haar geweldig! 

Noorwegen

Kroonprins Haakon van Noorwegen en zijn vrouw, Royal Boekenliefhebber Mette-Marit waren in Frankfurt, waar de kroonprinses de Frankfurter Buchmesse opende met een gedicht en een klap van een hamer. 

Zweden