Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Tóch een royal wedding voor Monaco

Even gingen er geruchten dat het over en uit was tussen Charlotte Casiraghi en haar Dimitri, maar nu zou Monaco zich alsnog voorbereiden op een royal wedding. De dochter van prinses Caroline zou in juni in het huwelijksbootje stappen. In Monaco, bien sur. Charlotte is alweer een aantal jaar geluk...

Tóch een royal wedding voor Monaco

Even gingen er geruchten dat het over en uit was tussen Charlotte Casiraghi en haar Dimitri, maar nu zou Monaco zich alsnog voorbereiden op een royal wedding.

De dochter van prinses Caroline zou in juni in het huwelijksbootje stappen. In Monaco, bien sur.

Charlotte is alweer een aantal jaar gelukkig met filmproducent Dimitri, die zelf ook niet uit een onbekend nest komt. Zijn moeder is actrice en model Carole Bouquet, een voormalig Bond-girl. De twee hebben samen al een zoontje, en hebben allebei ook een kind uit een eerdere relatie.

Het wordt trouwtechnisch een drukke zomer in Monte Carlo. Ook Charlotte's neefje Louis (de zoon van Stéphanie) stapt dit jaar in het huwelijksbootje.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in