Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Tiara Time! Oranjes op staatsbezoek naar Noorwegen

Royalty-lovers hebben iets om naar uit te kijken! Koning en Willem-Alexander en koningin Máxima brengen op uitnodiging van Zijne Majesteit Koning Harald V een staatsbezoek aan Noorwegen. Het bezoek vindt plaats van dinsdag 9 tot en met donderdag 11 november 2021 in Oslo en Trondheim.Het staatsbez...

Tiara Time! Oranjes op staatsbezoek naar Noorwegen

Royalty-lovers hebben iets om naar uit te kijken!

Koning en Willem-Alexander en koningin Máxima brengen op uitnodiging van Zijne Majesteit Koning Harald V een staatsbezoek aan Noorwegen. Het bezoek vindt plaats van dinsdag 9 tot en met donderdag 11 november 2021 in Oslo en Trondheim.



Het staatsbezoek is een bevestiging van de goede betrekkingen tussen beide landen. Tijdens het bezoek staan bilaterale en internationale samenwerking, klimaatverandering, energietransitie en duurzaamheid centraal.

Allemaal uiterst verantwoord dus, maar de Noren weten gelukkig hoe je een staatsbanket in een paleis moet geven: ze zijn beroemd om hun feesten en reken maar dat koningin Sonja voor dresscode Groot Gala zal gaan.

Bovendien zijn Willem-Alexander en Máxima goed bevriend met kroonprins Haakon en kroonprinses Mette-Marit (als in weekendjes samen varen) wat het vermoedelijk allemaal net even wat informeler zal maken. Aftellen maar!

Foto's (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in