'Laat je R niet zo rollen!'

De hertog en hertogin van Cambridge hadden al een bloeiend Twitter en Instagram-account en hebben daar nu ook een eigen YouTube-kanaal geopend. In een paar dagen al 2,5 volgers, nice!

Het eerste filmpje staat er inmiddels op en het os heerlijk informeel:

"Pas op met wat je zegt”, zegt William gekscherend tegen Kate. "Want die kerels daar filmen alles!” Daarna tonen een paar vrolijke filmpjes waarin ze ‘achter de schermen’ van het koninklijke leven te zien zijn. We zien bijvoorbeeld een clipje waarin Kate haar echtgenoot maant: "Je moet je ‘r’ zo hard niet laten rollen."

Article continues after the ad

Verder nog iets? Jawel: de hertogin van Cambridge heeft in Londen een aantal exemplaren van haar National Portrait Gallery fotoboek 'Hold Still' verstopt. En dat deed ze in een jas met een Nederlands tintje.

Het gaat om het merk Eponine, waar Catherine vaker kleding van heeft gedragen. Eponine werd in 2011 opgericht door Jet Shenkman, die al jaren in Londen woont en heeft een fifties vibe, die heel goed bij Kate's klassieke stijl past.

Foto's (c) Getty Images, Kensington Palace

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in