Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Team Cambridge deelt nieuwe foto van Louis

En William houdt gedienstig Kate's tasje vast. Hoewel de Queen de officiële rouwperiode na de dood van haar man prins Philip heeft volgemaakt, heeft ze de hertog en hertogin van Cambridge toestemming gegeven hun taken iets eerder weer op te pakken. Ook vond ze het, in een sterk staaltje het-leven...

Team Cambridge deelt nieuwe foto van Louis

En William houdt gedienstig Kate's tasje vast.

Hoewel de Queen de officiële rouwperiode na de dood van haar man prins Philip heeft volgemaakt, heeft ze de hertog en hertogin van Cambridge toestemming gegeven hun taken iets eerder weer op te pakken.

Ook vond ze het, in een sterk staaltje het-leven-gaat-door, geen probleem om William en Kate de verjaardag van prins Louis (morgen wordt hij 3 jaar) online te laten vieren met een ↓ nieuw kiekje.

De jongeman lijkt ons een monter en vooral ondernemend type. Hij is afgelopen woensdag begonnen op de Willcocks Nursery School in de buurt van Kensington Palace. Zijn moeder maakte deze foto en het fietsje is inmiddels al uitverkocht.

Het werkbezoek van de Cambridge'jes stond in het teken van het RAF Air Cadets' 282 (East Ham) Squadron dat jonge mensen steunt in samenwerking met de Duke of Edinburgh Awards. Kate nam plaats in de vluchtsimulator terwijl William – piloot van beroep – haar clutch vasthield – heerlijk!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in