Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Te koop: het huis van prinses Margaret

Het voormalig buitenverblijf van prinses Margaret en Anthony Armstrong-Jones staat te koop. En is op het eerste gezicht best betaalbaar. Plas Dinas Country House in North Wales is tegenwoordig een hotel met tien slaapkamers en een restaurant, maar staat op de markt voor slechts 375.000 pond. Past...

Te koop: het huis van prinses Margaret

Het voormalig buitenverblijf van prinses Margaret en Anthony Armstrong-Jones staat te koop. En is op het eerste gezicht best betaalbaar.

Plas Dinas Country House in North Wales is tegenwoordig een hotel met tien slaapkamers en een restaurant, maar staat op de markt voor slechts 375.000 pond. Past dat perfect in je budget, dan zit er nog wel een addertje onder het gras: je betaalt per maand óók nog een pacht van 34.450 pond voor de zes hectare grond die erbij hoort.

Margaret bewoonde het landhuis tijdens haar huwelijk met Armstrong-Jones, wiens familie het al meer dan tweehonderd jaar in bezit had. Ook vandaag de dag zijn de Armstrongs nog de eigenaren, al willen zij er nu dus graag van af.

Mocht je interesse hebben, dan kun je altijd een kamer boeken en een kijkje gaan nemen. Een nachtje in het Plas Dinas, dat nog altijd vol hangt met portretten van Margaret en ook nog veel spullen van de prinses tentoonstelt, kost tussen de 80 en 150 pond.

Beeld: Christie & Co.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in