Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Taschen komt met Queen Elizabeth-fotoboek

Hét koffietafelboek voor fans van the Queen. Uuuuuuren bladeren in Her Majesty: Photographic History 1926 - Today. Het nieuwste koffietafelboek van Taschen draait helemaal om Queen Elizabeth, haar bijzondere leven vol staatsaangelegenheden, royal weddings en jubilea en de mooiste beelden van Eliz...

Taschen komt met Queen Elizabeth-fotoboek

Hét koffietafelboek voor fans van the Queen.

Uuuuuuren bladeren in Her Majesty: Photographic History 1926 - Today.

Het nieuwste koffietafelboek van Taschen draait helemaal om Queen Elizabeth, haar bijzondere leven vol staatsaangelegenheden, royal weddings en jubilea en de mooiste beelden van Elizabeth Regina zowel tijdens haar werk als daarbuiten.

Dat Majesteit voor heel wat geweldige fotografen heeft geposeerd is natuurlijk geen verrassing, en al die foto's komen hier samen. Zo vind je in het boek onder andere foto's van David Bailey, Patrick Lichfield en Annie Leibovitz, maar ook van zwager Lord Snowdon.

Van haar ontmoeting met de Beatles tot haar huwelijk en haar latere jaren met haar vier kinderen: een compleet incompleet plaatje waar je naar kunt blijven kijken.

Je bestelt 'm nu tijdelijk bij Taschen voor 50 euro, en het boek wordt deze oktobermaand verzonden. Een ideaal cadeau voor de feestdagen, of om jezelf cadeau te geven voor de donkere najaarsdagen.

Beeld: Taschen

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in