Harry en Meghan hebben een eigen huis gekocht.

Zeg niet dat ze niet onder de radar kunnen blijven: prins Harry en hertogin Meghan wonen al zes weken in hun eigen huis. Ze hebben Los Angeles achter zich gelaten en zijn 145 km verderop gesetteld in Santa Barbara, ook bekend als 'de Amerikaanse Rivièra' en 'Beverly Hills Noord'.

Article continues after the ad

Santa Barbara is een welvarend stadje dat tegen de Santa Ynez Mountains aanligt, er wonen veel celebrities die zich huizen van meer dan 100 miljoen kunnen veroorloven. Onder hen Oprah Winfrey en Ellen Degeneres en Ashton Kutcher en Mila Knuis.

Het huis is het eerste huis dat echt van hen samen is en ze hopen dat zoontje Archie er in alle rust zal kunnen opgroeien. Volgens de Daily Mail is dit het pand en het is van alle gemakken voorzien...

...inclusief zwembad, tennisbaan en diverse terrassen, en liefst negen slaapkamers. Het huis was van Russische magnaat Sergey Grishin en figureerde in de film Scarface. 

Het aangrenzende Montecito is een polo-hub, dus Harry kan zijn favoriete sport blijven beoefenen. 

Dit zijn de makelaarsfoto's, afgaand op Meghan vroeger Instagram is haar eigen smaak wat lichter en moderner, dus er zal nog wel het een en ander opgefrist worden. 

De villa die ze hebben gekocht, kostte 8,8 miljoen euro, prins Charles zou ze deels hebben geholpen met de financiering, maar er zou ook 'eigen geld' in de koop zijn gaan zitten, in de vorm van een hypotheek.

In Engeland wordt over de aankoop gemord, omdat het stel nog de 2,6 miljoen pond aan de belastingbetaler moet terugbetalen die de verbouwing van Frogmore Cottage ↑ heeft gekost.

Harry en Meghan woonden na hun vertrek uit Canada tijdelijk in de villa ↑ van acteur en producer Tyler Perry in Los Angeles, waar ze toch teveel last hadden van paparazzi. Het huis met de 18 slaapkamers was bovendien wat te groot voor het stel, dat iets knussers zocht, voor zover een huis van 8,8 miljoen euro voor die term in aanmerking komt.

Foto's (c) Brunopress, iStock

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in