Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Stylist van Kate krijgt koninklijke onderscheiding

De stylist en persoonlijk assistente van Kate Middleton heeft donderdag een koninklijke onderscheiding gekregen. Natasha Archer werd op Buckingham Palace onderscheiden door Kate's echtgenoot prins William. Natasha, die de hertogin al jarenlang bijstaat, mag zich voortaan lid in de Koninklijke Ord...

Stylist van Kate krijgt koninklijke onderscheiding

De stylist en persoonlijk assistente van Kate Middleton heeft donderdag een koninklijke onderscheiding gekregen. Natasha Archer werd op Buckingham Palace onderscheiden door Kate's echtgenoot prins William.

Natasha, die de hertogin al jarenlang bijstaat, mag zich voortaan lid in de Koninklijke Orde van Victoria noemen.



Benoemingen in de Koninklijke Orde van Victoria, in het Engels de Royal Victorian Order genoemd, worden door de koningin zelf gedaan en worden verleend voor 'persoonlijke diensten aan de soeverein'.

Zwangerschapsverlof

Kate's stylist en persoonlijk assistente is momenteel met zwangerschapsverlof. Ze beviel afgelopen december van zoon Theo.

Trotse man

Na de onderscheiding donderdag poseerde Natasha met de kleine Theo voor haar man Chris Jackson, royaltyfotograaf voor fotoagentschap Getty. "Ik kan niet trotser zijn," zo schreef hij op Instagram bij de foto's van zijn vrouw met haar lintje. "Ik dwing haar de onderscheiding te dragen tijdens de lunch."