Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Stéphanie: de royal rebel wordt 56

Nooit voor één gat te vangen, altijd zichzelf gebleven. Driewerf hoera: prinses Stéphanie van Monaco viert vandaag (maandag) haar 56e verjaardag.  Het is altijd zoeken geweest voor Stéphanie naar haar plekje binnen haar beroemde familie. Je zal Grace Kelly als moeder hebben, en een stijlicoon als...

Stéphanie: de royal rebel wordt 56

Nooit voor één gat te vangen, altijd zichzelf gebleven.

Driewerf hoera: prinses Stéphanie van Monaco viert vandaag (maandag) haar 56e verjaardag. 

Het is altijd zoeken geweest voor Stéphanie naar haar plekje binnen haar beroemde familie. Je zal Grace Kelly als moeder hebben, en een stijlicoon als Caroline als grote zus. En zelf ook heus veel van mode houden, maar dan wel nét even anders.

Kort popsterrenkoppie...

Jeans...

Of juist op glam... Stéphanie heeft alles wel een keer geprobeerd

Maar voelde zich nooit écht thuis in het royal keurslijf

Stéphanie heeft er inmiddels helemaal haar weg in gevonden: niet alleen wisselt ze casual looks (make-uploos zelfs) af met chiquere opties voor bijvoorbeeld de Nationale Dag, ze lijkt zich ook steeds prettiger te voelen in een royal pakkie (al zal het daarbij helpen dat haar dochter Pauline die voor haar kan ontwerpen).

Op kort, kan gewoon

Hoe het ook zij: Stéphanie ging van prinses die geen prinses wilde zijn, via bikinimodel en zangeres, naar olifantentemmer en moeder van drie nu volwassen kinderen. En verloor nooit die ondeugende sparkle die we zo goed van haar kennen. Never change.

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in