Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Sophie of Wessex is fan van Rania (en Angelina)

Dat zijn nog eens royal stijliconen. Sophie, Countess of Wessex had dit jaar een grote doch digitale eer: zij mocht tijdens London Fashion Week de prestigieuze Queen Elizabeth II Award uitreiken. En deed dat in stijl. Voor de digitale uitreiking trok ze een prachtige jurk van Victoria Beckham aan...

Sophie of Wessex is fan van Rania (en Angelina)

Dat zijn nog eens royal stijliconen.

Sophie, Countess of Wessex had dit jaar een grote doch digitale eer: zij mocht tijdens London Fashion Week de prestigieuze Queen Elizabeth II Award uitreiken. En deed dat in stijl.

Voor de digitale uitreiking trok ze een prachtige jurk van Victoria Beckham aan. Een plaatje.

Vorig jaar reikte prinses Anne, de dochter van Elizabeth de prijs uit. Dat de beurt nu aan Sophie was, getuigt volgens velen van de hechte band tussen de queen en haar schoondochter Sophie.

Die tijdens het event ook direct even vertelde naar wie zij zelf in modieuze zin opkijkt. Je moet ergens inspiratie vandaan halen voor je royal-stijl. Nou hadden wij half verwacht dat ze koningin Máxima zou noemen (de twee hadden het tijdens het staatsbezoek van de Oranjes aan Londen érg gezellig). Maar die eer ging naar een andere koningin.

Of eigenlijk... twee. "Angelina Jolie vind ik écht een voorbeeld, die ziet er altijd geweldig uit", liet de gravin zich ontvallen over de Hollywood-royal. Om nog toe te voegen. "En koningin Rania ziet er ook altijd adembenemend uit."

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in