Een beetje royal loopt meerdere dagen per week in couture en op hoge hakken, en wordt geacht er altijd tiptop uit te zien. Geen wonder dus dat we nog wel wat kunnen leren van deze slimme modevrouwen.

Profiteer mee van de modegeheimen van Máxima, Diana, Kate, Mary, Charlene, Meghan en anderen.

Article continues after the ad

1. De clutch als buffer

Een truc spéciale van Diana: zij gebruikte haar geliefde clutch om een beetje subtiel en zonder enorme inkijk uit auto's te stappen.

2. Zware jongens

Kate Middleton en queen Elizabeth zijn fan, en naar verluid hebben alle prinsessen en koninginnen ze in de kast liggen: gewichtjes om onderaan hun fladderjurken te hangen. Opwaaiers be gone!

3. Maatje meer

Een hele dag sjouwen en staan op torenhoge hakken lukt misschien nog wel, maar krijg je een blaar dan is het de volgende dag natuurlijk game over. Daarom kopen veel royals hun schoenen een maatje te groot. Minder schuurgevaar.

4. Zeker van je body

Het schijnt een van de favoriete trucjes van Meghan Markle te zijn. Veel van de tops die zij draagt zijn eigenlijk body's. Die blijven namelijk wat er ook gebeurt op hun plek zitten. Geen blote buiken, geen wappermomentjes. Betrouwbaarheid te over.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in