Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Schattig: Jacques en Gabriella van Monaco stelen de show op de rode loper

Dankzij prinses Charlene van Monaco krijgen we regelmatig een persoonlijk achter de schermen. Nu de Gabriella en Jacques wat groter worden, nemen zij en Albert de kinderen wat vaker mee naar officiële gelegenheden en daar steelt de tweeling zonder uitzondering de show! Zo namen Prins Albert en pr...

Schattig: Jacques en Gabriella van Monaco stelen de show op de rode loper

Dankzij prinses Charlene van Monaco krijgen we regelmatig een persoonlijk achter de schermen. Nu de Gabriella en Jacques wat groter worden, nemen zij en Albert de kinderen wat vaker mee naar officiële gelegenheden en daar steelt de tweeling zonder uitzondering de show!

Zo namen Prins Albert en prinses Charlene van Monaco vrijdag de kinderen mee naar de opening van het luxe complex One Monte Carlo en de Promenade Prinses Charlene. En dat zorgt voor wat leuke foto's van de twee kleine royals die enorm op hun gemak lijken op de rode loper!

Jacques doet zijn stoere outfit eer aan.

One Monte Carlo is een nieuwe wijk in het hart van Monte Carlo. Die biedt luxewinkels, een restaurant, kantoren en een conferentiecentrum op een steenworp van het casino.

Beeld: ANP

Elke week het laatste mode-nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in