Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Sarah, Beatrice en Eugenie op societywedding

Popster Ellie Goulding is in York getrouwd met Caspar Jopling, dus daar konden de Yorkies niet ontbreken. Als je de bruid en bruidegom aan elkaar hebt voorgesteld, dan ben je natuurlijk eregast op hun huwelijk. Prinses Eugenie van York was degene die in 2016 popster Ellie Goulding introduceerde b...

Sarah, Beatrice en Eugenie op societywedding

Popster Ellie Goulding is in York getrouwd met Caspar Jopling, dus daar konden de Yorkies niet ontbreken.

Als je de bruid en bruidegom aan elkaar hebt voorgesteld, dan ben je natuurlijk eregast op hun huwelijk. Prinses Eugenie van York was degene die in 2016 popster Ellie Goulding introduceerde bij kunsthandelaar Caspar Joplin. De tortels zijn samen sinds maart 2017, zijn gisteren getrouwd in York Minster Cathedral en het leek wel een royal wedding.

Ellie - de bruid droeg couture van Chloé, ontworpen door Natacha Ramsay-Levi met een Peter Pan-kraag - behoort tot de inner circle van de jongere royals: ze is al jaren close met prins Harry en zong op het huwelijksfeest van prins William en hertogin Kate.

Eugenie is een van haar beste vriendinnen, ze kennen elkaar al jaren, gingen vroeger vaak samen uit en gingen in 2017 samen op vakantie naar Jordanië. De prinses kent ook oud Eton-ganger Caspar goed.

Ook Eugenie's zus prinses Beatrice van York was op het huwelijk, met haar vriend Edoardo Mozzi Mapelli. Bea leek uit de Quality Street collectie te hebben geshopt, maar wat kan het schelen?