En prins William snakte naar een onderzettertje.

Je las deze week al veel over Máxima en haar collega's, maar er zijn nog wat fijne royal momenten blijven liggen die we je toch niet willen onthouden. Een round-up van al het ándere royal nieuws.

Prins Joachim van Denemarken viert vakantie met ál zijn kinderen in Chateau Cayx. Van links naar rechts prins Nikolai (eerste leg), prins Henrik (tweede leg), prinses Athina (tweede leg), prins Felix (eerste leg) en Joachim. Prinses Marie maakte deze foto...

Article continues after the ad

...en vereeuwigde meteen haar dochter...

...en hond Cerise, die uiteraard ook mee is. De wijngaarden zijn ook van de familie, het was een hobby van wijlen prins Henrik, de man van koningin Margrethe. 

Zijne Majesteit had het druk met royal core business, zoals het beëdigen van minister Tamara van Ark…

… een bezoek aan Vliegbasis Volkel…

…en het ontvangen van de geloofsbrieven van onder andere de ambassadeur van de Republiek Zuid-Afrika, Z.E. Vusimuzi Philemon Madonsela…

…en dat gaat tegenwoordig via een statafel #socialdistancing.

Maar het ziet er wel een beetje uit alsof de bitterballen en het bier wel mogen doorkomen.

In Engeland gingen de pubs weer open en prins William, die tot september met zijn gezin in Anmer Hall zal blijven, vervoegde zich bij  de dichtstbijzijnde, voor een glas cider. Je ziet dat de man onderzettertjes gewend is. 

Hertogin Kate en hij waren ook nog druk in de weer met handgel, bij een bezoek aan een NHS-ceremonie.

Ze zijn al vijftien jaar samen en lopen nog altijd hand in hand door Saint Tropez: Tatiana Santo Domingo en Andrea Casiraghi, de oudste zoon van prinses Caroline van Hannover (geboren van Monaco).

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Eugenia Garavani (@eugeniagaravani) op

Beatrice Borromeo, getrouwd met Pierre Casiraghi (de jongste zoon van prinses Caroline), heeft een kinderboek geschreven over Pierre's zeiltocht over de Atlantische Oceaan, om klimaatactivist Greta Thunberg duurzaam van het ene continent naar het andere te krijgen en maakt daar nu promotie voor.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht dat is gedeeld door @miss_nostalgiamc op

Ook de Grimaldi's vieren vakantie aan de Rivièra: swipe even naar rechts om prinses Charlene te zien suppen met Gabriella (en is dat een tattoo die onder de rand van haar pak vandaan komt?).

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene) op

En dit is óf prins Albert, maar gezien het postuur misschien eerder Charlene zelf die hier richting einder gaat. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht dat is gedeeld door @miss_nostalgiamc op

En prinses Alexandra van Hannover en haar beau Ben Sylvester dobberen ook nog altijd voor de Côte D'Azur.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Tessy Antony De Nassau (@tessy_from_luxembourg) op

Voorheen prinses Tessy van Luxemburg viert vakantie in haar vaderland.

Camilla, de hertogin van Cornwall, gaf een geweldig interview aan de BBC, waarin ze enthousiast sprak over haar nieuwe Zoom- vaardigheden en openhartig was over het gemis aan kunnen knuffelen met haar kleinkinderen. Heerlijk gevoel voor humor heeft ze: op de vraag of ze ook aan online fitness doet, antwoordde ze: "Ik ben een zeer oude zilveren zwaan en zou vast onmiddellijk iets verrekken." 

En hertogin Kate - in een jurk vol tennissers - had een Zoom met Andy Murray als symbolische finale voor wat het weekend van de finale had moeten zijn.

Foto's (c) Det Danske Kongehus, BSR Agency

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in