Met de groeten van Oscar en Estelle 👑

Soms gebeurt er in een week zoveel dat we niet al het royal nieuws kunnen bijbenen, vandaar dat we een overzichtje geven van alle highlights onder de Euroyals.

Article continues after the ad

ZWEDEN

Te beginnen in Zweden waar kroonprinses Victoria en haar man Daniel, in het gezelschap van prinses Estelle, prins Oscar en hondje Rio, iedereen een fijn pinksterweekend wensten. De foto's zijn genomen in de tuin van hun woonpaleis Haga.

DENEMARKEN

In Kopenhagen was kroonprins Frederik aan de beurt voor zijn eerste coronavaccinatie, kroonprinses Mary is iets jonger en moet nog even wachten.

DUITSLAND

Ook in Duitsland wordt als een dolle geprikt, dit is prinses Gloria von Thurn und Taxis met haar vaccinatiebewijs.

BELGIË

Koningin Mathilde, normaal gesproken de Queen of Subtle, verraste met een dolle oorbel met Máximale vibes.

NEDERLAND

Koning Willem-Alexander opende Zonnepark Hollandia Nieuw-Buinen...

...maar gezien de stevige bries was iets met windmolens misschien toepasselijker geweest.

MONACO

Prins Albert nam prins Jacques en prinses Gabriella mee naar de oefenronde van de Grand Prix in Monaco. De kinderen leken niet wildenthousiast...

...maar dat kon ook liggen aan het feit dat hun moeder, prinses Charlene, in Zuid-Afrika vastzit met een 'KNO-infectie' waar ze niet mee mag vliegen. 

Je ziet prinses Gabriella bij de pet denken: 'Maar mijn háár dan?'

ENGELAND

(c) Eugenie van York

Prinses Beatrice van York en haar man Edoardo Mapelli Mozzi maakten bekend dat ze in het najaar hun eerste kind verwachten. Edo heeft al een zoontje uit een eerdere relatie, Wolfie.

En prins William - of beter gezegd: zijn toch wel vrij indrukwekkend biceps - was prompt trending na zijn eerste vaccinatie, als King of the Gym:

En Katie was de enige niet.

Koningin Elizabeth is weer helemaal out and about.

Ze wuifde marineschip HMS Queen Elizabeth uit en had er schik in: de marine heeft een speciaal plekje in haar hart, dankzij haar man Philip, op wie ze verliefd werd toen die een jonge marineofficier was. 

Sophie, gravin van Wessex, kaartte de taboes rond menstrueren en de overgang aan en we kunnen ons niet herinneren dat een royal dat ooit eerder deed. Kudos.

Foto's (c) Kensington Palace, Det Danske Kongehus, Belgische Monarchie, The Royal Family, Kungahuset

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in