Liechtenstein vierde feest in Wenen.

Hare Doorluchtige Hoogheid prinses Maria-Anunciata van Liechtenstein (36) was al voor de wet getrouwd met ondernemer Emanuele Musini...

...en nu hebben de tortels ook het aanzienlijk feestelijkere kerkelijke huwelijk achter de rug.

Article continues after the ad

Maria Anunciata (links) is een dochter van prins Nikolaus en prinses Margaretha van Liechtenstein, haar jongere zus prinses Marie Astrid loopt hier naast haar. Ze heeft ook nog een jongere broer, prins Josef-Emmanuel.

Ze is een succesvol kunstcurator, die internationaal tentoonstellingen samenstelt. Emanuele is mede-oprichter en CEO van Pillo Health, een start-up in Boston die werkt met kunstmatige intelligentie in gezondheidstoepassingen voor thuis. Het stel is samen sinds 2017.

Het burgerlijk huwelijk werd zoals gezegd al eerder gesloten, in juni, in Villa della Tenuta di Fassia bij Gubbio.

Voor het kerkelijk huwelijk in de Schotse kerk in Wenen droeg de prinses Valentino...

...en de Habsburg Fringe tiara.

De receptie was in Stadspaleis Liechtenstein, een van de twee paleizen in Wenen die in het bezit zijn van de prinselijke familie van Liechtenstein.

En het zag er feestelijk uit.

Als cadeautje kregen alle gasten een Sacher Torte, iets waar prinses Cleopatra van Oettingen-Spielberg verrukt over leek.

Hier zie je prinses Cleo en Beatrice Borromeo (vrouw van Pierre Casiraghi, schoondochter van prinses Caroline van Hannover) aankomen bij de pre-party.

Het is niet de enige royal wedding deze maand, Anunciata's zusje Astrid trouwt volgende week met haar Ralph in Rome.

Foto's (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in