Koningin Rania kan op zoek naar een moeder-van-de-bruid look! 

Leuk nieuws uit Jordanië: koning Abdullah en koningin Rania hebben bekend gemaakt dat hun oudste dochter, prinses Iman (25), gaat trouwen met Jameel Alexander Thermiotis. Ze hebben zich vandaag verloofd in het bijzijn van beide families.

Iman's moeder viert het leuke nieuws op Facebook met felicitaties: "Gefeliciteerd mijn liefst Iman, je glimlach is altijd een liefdesgeschenk geweest dat ik heb gekoesterd sinds de dag dat je geboren bent. Ik wens jou en Jameel een leven dat is gevuld met liefde en heel veel vrolijkheid!"

Over hoe het stel elkaar heeft leren kennen - vermoedelijk op Georgetown University waar Iman studeert, maar dat is onbevestigd - is nog niets bekend. Zoals ook Jameel een grote onbekende is en er nog geen trouwdatum bekend is. We houden het voor je in de gaten #WieIsDieMan? Zijn aanstaande zwager kroonprins Hussein is in ieder geval in zijn nopjes met de match.

Article continues after the ad

Update: Jameel (27) is geboren in Venezuela en werkt als Managing Partner voor een  Venture Capital fund in New York. De verloving was een verrassing, ze hebben hun relatie goed verborgen weten te houden.

Foto (c) Royal Hashemite Court 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in