Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Royal Wedding: prins Gustav mag eindelijk trouwen met zijn grote liefde Carina!

Het stel heeft er negentien jaar op moeten wachten door een oud testament. Wie houdt er nu niet van een happy end? Duits-Deense prins Gustav van Sayn-Wittgenstein-Berleburg (53) mag eindelijk trouwen met zijn grote liefde Carina Axelsson (53), waar hij al negentien jaar mee samen is.  Het Deense ...

Royal Wedding: prins Gustav mag eindelijk trouwen met zijn grote liefde Carina!

Het stel heeft er negentien jaar op moeten wachten door een oud testament.

Wie houdt er nu niet van een happy end? Duits-Deense prins Gustav van Sayn-Wittgenstein-Berleburg (53) mag eindelijk trouwen met zijn grote liefde Carina Axelsson (53), waar hij al negentien jaar mee samen is. 

Het Deense hof bevestigt dat de twee op 4 juni elkaar hun jawoord geven. Aan het huwelijk ging een lange en hevige strijd vooraf, door een oud testament uit 1939.

Gustav is de zoon van prinses Benedikte van Denemarken uit haar huwelijk met Richard, 6de prins van Sayn-Wittgenstein-Berleburg. Dat maakt hem een volle neef van koningin Margrethe.

Gustav en Carina willen al jaren trouwen, maar dat werd tot nu verhinderd door een oud testament uit 1939. De grootvader van prins Gustav liet toen een aantal eisen vastleggen voor hij naar het front van de Tweede Wereldoorlog trok.

De toekomstige echtgenote van een eventuele kleinzoon moest 'arisch, van adel en protestants' zijn. Zo niet, dan zou de prins in geen geval aanspraak kunnen maken op de erfenis van liefst 498 miljoen euro, waar ook Kasteel Berleburg in werd opgenomen.