Even geduld nog, de bruiloft is in de tweede helft van 2022.

Liefhebbers van een heritage tiara en fraaie bruidsjurk hebben iets om naar uit te kijken: de Belgische prinses Maria Laura is verloofd.

Het Belgische hof heeft vandaag bekendgemaakt dat de dochter van prinses Astrid en aartshertog Lorenz van Oostenrijk-Este gaat trouwen met haar vriend William Isvy. Op de verlovingsfoto draagt ze een jurk van Maje. De bruiloft zal plaatsvinden in de tweede helft van 2022, naar alle waarschijnlijkheid in Brussel.

Article continues after the ad

Maria Laura (33) is de oudste dochter van prinses Astrid en prins Lorenz en een nichtje van koning Filip. William en zij hebben elkaar vermoedelijk leren kennen in Londen, waar ze allebei werken. Ze blijken al jaren een relatie te hebben, wat ze knap verborgen hebben gehouden voor de media.

Maria Laura is klimaatanalist bij de ngo CIFF. William Isvy (30), zoon van een Britse moeder en een Frans-Marokkaanse vader, werd geboren in Parijs, maar woonde het grootste deel van zijn jeugd in Londen. In de Engelse hoofdstad behaalde hij zijn baccalaureaat aan het Lycée français Charles de Gaulle. Daarna verhuisde hij naar Canada, om aan de McGill University in Montreal een licentie in de financiën te veroveren.

Na zijn studie begon William zijn professionele loopbaan in Londen op de afdeling fusions-acquisitions (fusies en overnames) van een grote Amerikaanse investeringsbank. Hij houdt zich nu bezig met vermogensbeheer. William heeft een passie voor tennis en reist graag, twee interesses die hij deelt met Maria Laura.

Foto's (c) © Andrew Ferraro / Belgische Monarchie, Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in