Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Royal Round-up: Camilla, Beth én het worstje

Al het ándere nieuws met een kroontje op een rij. De ene week zitten de royals allemaal zedig achter de Zoom, de andere week kunnen we ze amper bijnemen. Uiteraard hielden we je op de hoogte van all things Máxima en de bliksemtour per royal trein van de hertog en hertogin van Cambridge… …die onde...

Royal Round-up: Camilla, Beth én het worstje

Al het ándere nieuws met een kroontje op een rij.

De ene week zitten de royals allemaal zedig achter de Zoom, de andere week kunnen we ze amper bijnemen.

Uiteraard hielden we je op de hoogte van all thingsMáxima en de bliksemtour per royal trein van de hertog en hertogin van Cambridge…

…die onder andere deze prachtige foto opleverde – net een gewoon stel dat op het station wacht, nietwaar? – maar deze week bracht ons ook nog een paar andere royal pareltjes die we je niet willen onthouden.

ENGELAND

Zo opende Camilla, de hertogin van Cornwall, naar haar genoemde kennels, met hulp van haar Jack Russell Beth (zelf een asielhondje) die duidelijk talent heeft...

...én een goede neus, voor het verborgen worstje.

Baasje en Beth waren duidelijk beiden zeer tevreden over het teamwerk. 

Camilla's schoonzus Sophie van Wessex had wederhelft prins Edward meegesleurd naar een gaarkeuken, om mee te helpen. De prins had zich uiteraard wel gestyled met een koninklijke tartan als mondkapje.  

LUXEMBURG

Babyprins Charles (7 maanden) is onbetwist de Royal Kerstbaby van 2020 en wat spat het geluk van zijn ouders af – het is hen gegund na zo lang wachten op een kindje.

De woonkamer in Chateau Fischbach moet misschien nog even dreumesproof worden gemaakt?

ZWEDEN

In Florida had prinses Madeleine van Zweden het druk met de Adventskrans, samen met prinses Leonore, prins Nicolas en prinses Adrienne (die alle Braziliaanse genen van de kant van oma Silvia lijkt te hebben geërfd).

In Stockholm was de uitreiking van de Nobelprijzen dit jaar een no-go. Koning Carl Gustaf hield een virtueel praatje, koningin Silvia stond er decoratief bij en royaltywatchers wereldwijd pinkten een traantje weg bij het gemis aan een van de grootste gala's van het jaar. Zullen we nog ooit een avondjurk zien? Of een tiara? 

NOORWEGEN

Dat kroonprins Haakon en kroonprinses Mette-Marit weer eens aan het videobellen voor volk en vaderland waren, is niet zo nieuwswaardig, maar check even de enorme kandelaars achter hen, met zwarte kaarsen. Nordic Advent, wellicht? 

MONACO

In Monaco werd de tweeling van prinses Charlene en prins Albert zes jaar. Het werd gevierd in onesies en met een taart met twaalf kaarsjes. 

DENEMARKEN