Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Royal musthave: de statement jas

Lekker warm, lekker opvallend. Queen Elizabeth is er de grootmeester van: zij draagt bijna altijd outfits in felle kleuren, naar verluidt omdat ze haar landgenoten de beste kans wil geven om haar ook van grote afstand te kunnen spotten. Maar de jongere generatie royals heeft het inmiddels tot een...

Royal musthave: de statement jas

Lekker warm, lekker opvallend.

Queen Elizabeth is er de grootmeester van: zij draagt bijna altijd outfits in felle kleuren, naar verluidt omdat ze haar landgenoten de beste kans wil geven om haar ook van grote afstand te kunnen spotten. Maar de jongere generatie royals heeft het inmiddels tot een kunstvorm verheven. De statement jas, een opvallende jas die keer op keer blijft terugkeren.

Gekleed en warm

Daar hebben we, zeker in deze januarimaand, wel oren naar, want met een beetje een opvallende jas maak je natuurlijk veel meer een statement dan met bijvoorbeeld een zwarte. En het ziet er meteen gekleed uit, ook al is zo'n jas ook enorm gekocht op warmte. 

De royals kennen dat trucje al veel langer. Voor hun is het ideaal voor de broodnodige flag dressing (waarbij je de kleuren van de vlag van een land waar je op bezoek bent draagt) en ideaal voor die royals die zich graag kleurrijk uitdrukken in mode (hallo Máxima).

Inspiratie nodig? Feast your eyes.

Kate kiest voor effen...

Máxima is juist niet vies van een printje...

En queen E. is helemaal nergens bang voor, ook niet voor Kermit-groen. O, en ze heeft een matching paraplu voor bijna al haar outfits, zoals het een echte Britse queen betaamt.

Zeg nou zelf: daar kan toch geen zwarte puffer jacket tegenop?

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in