Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Royal kerstkaarten 2020: Rania is er vroeg bij!

Over een goed gestyled gezin gesproken. De eerste Koninklijke Kerstkaarten rollen binnen en koningin Rania wint nu al de prijs voor best gestylde Royal Family in edelsteenkleuren. Van links naar rechts Iman, Salma, Rania, Abdullah, Hussein en Hashem.  Prins Carlos en zijn vrouw prinses Annemarie ...

Royal kerstkaarten 2020: Rania is er vroeg bij!

Over een goed gestyled gezin gesproken.

De eerste Koninklijke Kerstkaarten rollen binnen en koningin Rania wint nu al de prijs voor best gestylde Royal Family in edelsteenkleuren. Van links naar rechts Iman, Salma, Rania, Abdullah, Hussein en Hashem. 

Prins Carlos en zijn vrouw prinses Annemarie de Bourbon de Parme poseerden in juni al op het strand van Scheveningen voor hun kerstkaart met Carlos Jr, prinses Luisa en prinses Cecilia, voor Royal Fotograaf Jeroen van der Meyde die al vele foto's van de A'tjes maakte.

In Spanje speelden koning Felipe en koningin Letizia op zeker en zetten dochters prinses Sophia (links) en kroonprinses Leonor op de kerstkaart. Wat lijken ze opeens...volwassen. 

Team Cambridge heeft deze foto op de Koninklijke Kerstkaart staan, met schaterende prins Louis als royal showstopper. 

En dit is nog niet de officiële kerstkaart van prinses Sofia en prins Carl Philip van Zweden, maar wel een lief Adventsmoment dat ze deelden. Het is tegelijk het debuut van Sofia's babybump!

Foto's (c) PPE Agency

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in